SOMMARERBJUDANDE PÅ TANDBLEKNING

2999:-

-Med individuellt gjorda blekskenor och Opalecence Tandblekningssystem.

-Du kan spara dina skenor för framtida blekning och endast köpa till refilsprutor med blekgelen.

Opalescence blekgel för hemmabruk är ett professionellt tandblekningsmedel som bara går att få hos en legitimerad tandläkare eller tandhygienist.

• Opalescence blekgel är idealiskt för dig som vill bleka tänderna hemma i individuellt anpassade blekskenor som din tandläkare eller -hygienist framställt individuellt efter dina tänder.

• Efter en första instruktion och utlämning av skenor och Opalescence blekgel på kliniken, använder du därefter blekskenorna bekvämt hemma enligt instruktionerna.

Vi är utbildade i hjärt- och lugnräddning!

HLR.jpeg

Hos Von Ahnska Tandkliniken är det jätteviktigt att våra behandlingar och vårt omhändertagande alltid är säkert för patienten. Utan säkerhet kan det inte finnas någon trygghet och utan trygghet kan vi inte erbjuda våra patienter den bästa vården! Vi jobbar ständigt med säkerhet och trygghet. Denna gången har vi utbildat oss i Hjärt och lungräddning och utrustat oss med ett första-hjälpen-kit som bland annat innehåller en hjärtstartare.

Detta är allt i syfte att erbjuda en säker och trygg miljö för våra patienter så att vi kan fortsätta erbjuda den bästa tandvården!

Invisalign

Nu kan du smidigt och effektivt reglera dina tänder!

Invisalign.jpg

Tandläkarbranschen utvecklas och förbättras ständigt med nya innovationer. Invisalign är ett exempel på en sådan innovation. Denna osynliga skena kan användas för att reglera dina tänder väldigt effektivt. Därför var det självklart att vi på Von Ahnska Tandkliniken skulle utbilda oss i användningen av den och erbjuda den till alla våra patienter. För oss är nya och pålitliga innovationer alltid aktuella att lära oss om.

Behandlingen är väldigt simpel men resultatrik. Du får komma på en undersökning hos oss där vi kan avgöra hur vi ska lägga upp behandlingsperioden. Därefter skräddarsyr vi ett antal skenor till dig som du själv kan ta på och av. Du får börja med den första skenan och justera dina tänder, sedan efter ungefär två veckor får du byta skena. Detta mönster fortsätter tills dina tänder är justerade efter dina önskemål. Under denna perioden får du komma på regelbundna träffar hos oss så att vi kan överse behandlingen och se till att allt går som det ska.

Detta är ett mycket enkelt och effektivt sätt att äntligen ordna med någon ändring du vill göra med dina tänder! Med hjälp av denna behandlingen kan du komma till oss på Von Ahnska Tandkliniken och få de tänder du alltid velat ha.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. Vi berättar gärna för dig hur denna behandlingen skulle kunna se ut för just dig. Hoppas vi hörs framöver!

Invisalign tillverkar skenorna och utbildar tandläkarna.