Vilka är vi?


12 nov 2018 1 (5).JPG

Monica

Legitimerad tandläkare sedan år 2006 . Har sedan tandläkarexamen jobbat som allmäntandläkare inom Folktandvården och har många års erfarenhet inom både vuxentandvård och barntandvård. Har under tiden gått på olika utbildningar och kurser inom kirurgi och protetik. Har också läst implantat kirurgi på Umeå universitet.  Inriktning inom kirurgi och protetik.  Arbetar sedan februari 2013 som privattandläkare och verksamhetsansvarig på Von Ahnska Tandkliniken .

12 nov 2018 1 (2).JPG

Mikael

Tandtekniker examen 1975. Driver Kron Bio Dental AB tillsammans med min fru Christina. Sedan några år tillbaka arbetar även vår son Petter med oss. Ett familjeföretag där vi alla är utbildade tandtekniker.

Kron Bio Dental är fullservice-lag med den senaste tekniken och materialen för både fasta och avtagningsbara konstruktioner. Vi arbetar som ett team där även patienten ska känna sig delaktig.

12 nov 2018 1 (3).JPG

Aina

Jag älskar mitt arbete som tandsköterska här på Von Ahnska Tandkliniken. Tidigare har jag arbetat på en större klinik på folktandvården. 

Här på Von Ahnska är arbetsmiljön trevlig och lokalerna ljusa och öppna. Patientbemötandet har stort fokus och alla kan känna sig varmt välkomna och omhändertagna. 

Jag har som tandsköterska möjlighet att utvecklas i min yrkesroll genom kurser och utbildning, vilket alltid varit viktigt för mig.

Tillsammans i teamet arbetar vi för att ge den bästa möjliga vård för varje patient och det gör att jag trivs och brinner för mitt jobb. 

12 nov 2018 1 (4).JPG

Xabier

Jag kommer ursprungligen från Spanien där jag utbildade mig till tandsköterska. Kärleken tog mig hit till Sverige Och nu är jag här och trivs med mitt liv och med mitt jobb här på Von Ahnska Tandkliniken.

Jag gillar att jobba med människor och gör alltid mitt bästa för att ge våra fina patienter en God vård

 
 
 

Välkommen in i vår fina lokal!

12 nov 2018 2 (34).jpg